Darten

 

Bij deze wil ik onszelf even voorstellen.

Wij zijn dartvereniging DC Dip Impact, wij zijn sinds 1 juli 2010 een gefuseerde dartvereniging.

Voorheen had je dartvereniging DIP en dartvereniging DC Impact, en speelde wij als beide verenigingen in café de Polderpub.

Later hebben wij de koppen bij elkaar gestoken en besloten om als 1 vereniging verder te gaan.

Zoals al gezegd spelen wij onze thuiswedstrijden in café de Polderpub in de Kerkstraat in Lage Zwaluwe, alwaar wij altijd goed verzorgd worden door Frans en Thea, waar gastvrijheid altijd voorop staat.

Wij spelen met 3 teams in competitieverband, en spelen onder een bond,n.l. de WBDF,oftewel de Westbrabantse Dart Federatie.

Daarin spelen wij een competitie die loopt van september tot april, en kun je promoveren naar een hogere divisie , of degraderen naar een lagere divisie.

In de zomermaanden organiseren wij zelf een zomercompetitie zodat je niet heel de zomer zonder wat competitie en oefening hoeft te zijn.

Buiten de competitie zijn wij een vereniging die erg actief is en diverse andere dingen organiseren, kortom een vereniging in beweging.

Zo organiseren wij 4 a 5 toernooien per jaar, hebben wij nog een onderlinge competitie en spelen wij een ranking met de diverse verenigingen in Lage Zwaluwe.

Wij hebben in juli altijd ons out-door toernooi, in oktober ons koppeltoernooi, in december altijd het 3e kerstdagtoernooi, in maart het open zwaluwe toernooi, en met Pasen altijd nog het paaseierentoernooi.

Allemaal toernooien waar gestreden wordt voor de overwinning, maar centraal staat bij ons altijd wel de gezelligheid onder elkaar en alle deelnemers en het sociale contact daarbij.

Verder zijn wij een officiële vereniging, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, met een bestuur en de daarbij behorende bestuur en ledenvergaderingen.

Ook hebben wij een eigen site waar je onze vereniging en al onze activiteiten e.d. kunt volgen.

Vind jij het leuk om in competitieverband te darten of heb je alleen zin om aan alle anderen activiteiten mee te doen en zo af en toe eens een pijltje te gooien op onze toernooien of onderlinge en rankingcompetities, maar geen competitie te darten, bij ons is alles mogelijk. Ga naar onze site en bekijk deze eens en wil je lid worden, vul het contactformulier in, of kom gewoon eens kijken in de Polderpub hoe het er bij ons aan toe gaat, en meld je aan.

Voor onze site ga naar www.dcdipimpact.nl .

Wij hopen je te mogen begroeten als ons nieuwe lid.

Ron Frijters.

Voorzitter DC Dip Impact.
 

 

 

© Van Loon Electronics Webdesign op maat