Wees welkom bij Café de Polderpub

 

 

Café de Polderpub, ’t café, waar Brabantse gezelligheid en gastvrijheid nog hoog in ’t vaandel staan. Gelegen aan een schitterende polder en aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch!
 

In september 1995 zijn Frans Wintermans en Thea Leest samen café de Polderpub gestart. In 2004 is het totale café onder de loep genomen, en verandert naar een café met veel hout, warme kleuren en authentieke elementen met een knipoog naar het boerenleven. Zodra u binnenstapt, zult u merken dat het café als een warme deken om u heen valt.


Aansluitend is er ook ons overdekte terras gekomen, waar we ’s winters onze potkachel stoken en waar je ’s zomers kunt genieten van de geneugten des levens. Want voor de zonliefhebbers hebben we ook nog een heel groot buitenterras wat uitzicht biedt over het ruime en rustgevende polderlandschap. Dit terras hebben we in 2011 geheel opnieuw ingericht met een klein speelplaatsje voor de kleintjes op het terras en een speeltuintje voor de iets grotere in onze tuin.


In de zomer stellen we onze deuren zeker open voor alle fietsers en wandelaars, die even een rustplaats nodig hebben. We liggen namelijk aan de fietsroute en wandelroute (knooppuntennetwerk) de Wijde Biesbosch en de Amerlandroute. Voorheen waren we al fietscafé, wat overgenomen is door “alle fietsers welkom” (zie www.allefietserswelkom.nl ).

En een pluspunt voor de fietsers met een elektrische fiets, bij ons kunt u gratis de accu opladen met ons “GROEN OPLAADPUNT”.


Maar we zijn natuurlijk het hele jaar geopend, voor eenieder die eens graag een potje biljart of dart speelt, even wil internetten of gewoon voor een gezellig praatje aan de bar.


Wij zijn ook de thuisbasis voor biljartvereniging de Poedels en dartclub D.I.P./ IMPACT.
Ook kunt u bij ons terecht voor uw feest, jubilea en recepties. Hiervoor kunnen wij u diverse aanbiedingen doen. Zowel op drank als op hapjes en buffetten gebied. Die wij schikken naar een ieders inzicht en portemonnee.

 

Wij hopen dat we u zo een kleine impressie hebben kunnen geven over ons “Café de Polderpub”. Voor iets meer inside information en geschiedenis van ons café, verwijzen wij u naar de button “historie”.


Maar liever vertellen we het u zelf in ons café of heerlijk in de zon op ons gezellige terras.

Vriendelijke groeten,
Frans Wintermans en Thea Leest

 

 

© Van Loon Electronics 2011 Webdesign op maat