Ons Terras

 

Ons terras is gedeeltelijk overdekt, waardoor het ook met twijfelachtig weer genieten is van de vergezichten van de polder. Aan de straat- en polderzijde is het terras voorzien van glazen wanden waardoor de wind die soms vanuit de polder behoorlijk kan waaien geen kans maakt op het terras. Maar mocht het ’s avonds wat afkoelen en de sfeer is nog prima buiten, dan schromen wij niet om ons houtkacheltje aan te steken. Het overdekte terras is gezellig aangekleed en eigenlijk een verlenging van het interieur van ons café.


Ons buitenterras is geheel vernieuwd en eigentijds aangekleed met veel natuurlijke elementen.
Hier kunnen ook onze allerkleinste bezoekers genieten van onze kinderspeelplaats.
De iets grotere kinderen kunnen in onze tuin gebruik maken van onze speeltuin.
Ons gehele terras leent zichzelf uitstekend voor een gezellige familie- of bedrijfsbarbecue of andere feesten of sportactiviteiten.


Bovendien is het voor vele fietsers en wandelaars een geweldig rustpunt. Niet voor niets behoord ons café tot één van de Brabantse fietscafés. En hebben we het “fietsers welkom” kwaliteitslabel behaald. Wat inhoud dat we fietsers maar natuurlijk ook de wandelaars net dat beetje extra service kunnen geven dat een fietstocht of –vakantie aangenaam maakt. We liggen dus ook direct aan het fiets- en wandelknooppunten netwerk “de Wijde Biesbosch” en de Amerland-fietsroute. En als extra service kunt u de accu van uw elektrische fiets, gratis opladen aan ons “groene oplaadpunt”.

 

              

                                                 <klik op de bovenstaande foto's voor een grotere weergave>

 

 

© Van Loon Electronics 2011 Webdesign op maat